< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=246923367957190&ev=PageView&noscript=1" /> Новини - 18-то международно изложение за автомобилни части в Иран (IAPEX 2023)|Покана
Fuzhou Ruida Machinery Co., Ltd.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

18-то международно изложение за автомобилни части в Иран (IAPEX 2023)|Покана

18-то международно изложение за автомобилни части в Иран (IAPEX 2023)Покана

Търговско изложение на автомобилната индустрия

新闻 2

Информация за щанда

18-тото международно изложение за авточасти в Иран Техеран (IAPEX 2023) през 2023 г.

Щанд №: ЗАЛА 38-158

Дата на изложението: 13-16 август 2023 г

Място: Международен изложбен център на Иран Техеран

 

За нас

新闻 4

Fuzhou Ruida Machinery Co., Ltd.

Уебсайт: https://www.vovt-diesel.com/

Email: sales3@vovt-diesel.com

Тел.: +86 173 5916 6820

 

Писмо-покана

xinwne

Уважаеми клиенти:

Здравейте!

Благодарим ви много за вашата дългосрочна силна подкрепа за Fuzhou Ruida Machinery Co., Ltd. По случай Международното изложение за авточасти в Техеран в Иран през 2023 г., ние искрено каним ви тук, очакваме с нетърпение вашето посещение и очакваме пристигането ви.

Международното изложение за автомобилни части в Техеран (IAPEX) е най-голямото и влиятелно изложение за автомобилни частиизложба в Иран;това е най-бързо развиващото се и най-влиятелното изложение за професионални авточасти в Иран наскоро.Международното изложение за автомобилни части в Иран (Техеран) се счита за важна възможност да оцени здравословно перспективите на автомобилната индустрия, да увеличи износа на специфични индустрии, да защити пазарасподеляне и създаване на дългосрочни бизнес контакти.China Road Communication Company има чест да покани да участвате и се надяваме, че можем да общуваме и обменяме авточасти, резервни части и декорация оборудване, както и следпродажбено обслужване, технически и инженерни услуги и др. на изложението.

Надяваме се да обсъдим и комуникираме с вашата компания чрез тази възможност, за да можем да имаме повече задълбочено сътрудничество и съвместно развитие и заемане на пазара.Ruida искрено ви кани да участвате, за нас е голяма чест!

Късмет!


Време на публикуване: 24 юли 2023 г